Schilderwerken en behangwerken

Stereno biedt gyprocwerken als een praktische oplossing voor het indelen van ruimtes in uw woning of bedrijf. We vormen eenvoudige gyprocplaten om tot functionele elementen die uw interieur de perfecte finishing touch geven.

We voeren gyprocwerken uit in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Geen enkele uitdaging is ons te groot of afstand te ver. Heeft u inspiratie nodig? Wij geven u graag advies!

Stereno voert schilderwerken uit, groot en klein, bij particulieren en bedrijven in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant en dit aan een eerlijke en klantvriendelijke prijs. We bieden u een uitgebreid aanbod kwaliteitsverven en ruime keuze in behangpapieren die betaalbaar zijn voor ieders budget.

Dankzij onze jaren ervaring staan we garant voor oog voor detail. We dragen stiptheid ,orde en netheid hoog in het vaandel. Geen enkele uitdaging is ons te groot of afstand te ver. Heeft u inspiratie nodig? Wij geven u graag advies! Steeds meedenkend en met luisterend oor naar uw wensen.

Realisaties

Elk project, groot of klein, wordt aangepakt als onze eigen thuis. Stereno streeft naar perfectie, heeft oog voor detail en combineert dit alles met flexibiliteit en stiptheid.

Interesse in schilder- of behangwerken regio Limburg, Antwerpen of Vlaams-Brabant?

Vraag nu een gratis offerte