Systeemplafonds / tegelplafonds

Stereno plaatst systeemplafonds als een simpele en strakke oplossing voor iedere ruimte. Onze systeemplafonds zijn beschikbaar in verschillende maten, kleuren en stijlen. We plaatsen tegelplafonds in kantoren, restaurants, winkels, kleed- en toiletruimtes…

Naast systeemplafonds verzorgen we ook uw gyproc-, schilder-, behang- en vloerwerken voor een afwerking tot een strak geheel.

Kwaliteitsmerken

Stereno werkt voor systeemplafonds uitsluitend met tegels en profielen van kwaliteitsmerken zoals Rockfon, Eurocoustic en Armstrong.

Systeemtegels zijn verkrijgbaar als 60x60cm en 120x60cm inleg- en doorzaktegels met diverse motieven.

Ook profielen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren afhankelijk van uw wens.

Voordelen van systeemplafonds

  • Snelle oplossing voor een nieuw plafond
  • Verbeteren van de akoestische waarden van ruimtes
  • Optisch verlagen van zeer hoge ruimtes
  • Isolerend en brandwerend
  • Strakke en professionele uitstraling
  • Rust creëren in ruimtes, dit zowel betreffende geluid als zicht

Waar een systeemplafond plaatsen

Een systeemplafond is uitermate geschikt voor een nette en betaalbare afwerking van gebouwen en ruimtes. Door plafondplaten in een systeem te plaatsen ontstaat een mooi plafond dat geschikt is voor kantoren, horecazaken, keukens, ziekenhuizen en woonzorgcentra.

Verlichting en inleg systeemplafond

Met een inleg systeemplafond heeft u diverse mogelijkheden betreffende verlichting. Van inbouwspots en TL-buizen tot armaturen en downlighters. Alles is mogelijk.

Doorzak systeemplafond

Met een doorzak systeemplafond worden eerst profielen geplaatst waarna plafondplaten hierin gelegd worden. Het grote verschil met inleg systeemplafonds is dat de plafondplaat verder naar beneden zakt.

Met een doorzak systeemplafond kiest u heel bewust voor een luxueuzere look & feel. Doorzaksystemen hebben een hoger afwerkingsniveau waardoor ze uitermate geschikt zijn voor de inrichting van kantoren, vergaderzalen en toegangsruimten van een gebouw.

Verdekt systeemplafond

Een verdekt systeemplafond verbergt de profielen van een systeemplafond. De verdekte plafonds worden gebruikt als hoogste niveau van afwerking omwille van de strakke en luxueuze uitstraling.

Realisaties

Elk project, groot of klein, wordt aangepakt als onze eigen thuis. Stereno streeft naar perfectie, heeft oog voor detail en combineert dit alles met flexibiliteit en stiptheid.

Interesse in systeemplafond regio Limburg, Antwerpen of Vlaams-Brabant?

Vraag nu een gratis offerte